Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

A mund të jem shtatezene

Ciklin e fundit e kam pasur me 4korrik, me 30 korrik kam pasur pak cikël të kafët mandej jo. kam bërë një test por njëra vij shum pak ekuqe me ka dalur?

Ere A (4 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Ere

Nese dyshon qe je shtatzene, bej beta hCG qe eshte analize gjaku .

Gjithe te mirat.

/komuniteti