Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Dua te mbetem shtatzene ?

Para 7 muajsh kam pas nje abort dhe pas abortit deshirova perseri me mbet shtatzene provova gati 3 muaj spata rezultat pastaj filluan me u qrregullun menstruacionet pastaj kisha dhimbje barku dhe gjakderdhje herpas here edhe ne mardhenie edhe mbas mardhenies dhe mora barna per rregullim te menstruacioneve para dy javeve bera strishot vaginalr dje papa testin ne strisha me doli infeksion ne ureaplasma dhe me ka rekomandu ilaqe a mund te mbetem shtatzeme pas ttajtimit kam dy lloje te barnav .

(10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Trajtimin mos e neglizho. vetem pasi rezultati i infeksionit te dale negativ, mund te mbetesh shtatzene.

Te uroj fat.

/komuniteti