Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Cikli i cregullt

Pershendetje e nderuar, kam crregullim te ciklit kam qen tek gjinekologu me ka rekomandu tanletat Orgametril, desha te di a kan ndonje efekt negativ, dhe pas sa perdorimesh mund te kem rezultat

1234 1234 (9 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

preparati qe shkruan ndihmon ne rregullim e ciklit menstrual. mund te perdoret tre-kater cikle rrjesht dhe pas kesa periudhd mjeku mund te vleresoj gjendjen.

gjithe te mirat.

Anxhela (3 muaj më parë)
Pershendetje Doktoresh. Jam mjekuar me metformin per vezore policistike prej 6 musjsh. Cikli mu rregullua. Data ciklit 23 janar me erdhen por ate muaj fillova mjekimin me clomid prej 5 ditesh nga nje kokerr, nga dita e treten deri diten e shtate te ciklit. Kete muaj shkurt akoma Nuk me ka ardh cikli ikisha dt 23 por data 27 bera nje test me doli negativ me nje vize
Anxhela (3 muaj më parë)
Pershendetje Doktoresh. Jam mjekuar me metformin per vezore policistike prej 6 musjsh. Cikli mu rregullua. Data ciklit 23 janar me erdhen por ate muaj fillova mjekimin me clomid prej 5 ditesh nga nje kokerr, nga dita e treten deri diten e shtate te ciklit. Kete muaj shkurt akoma Nuk me ka ardh cikli ikisha dt 23 por data 27 bera nje test me doli negativ me nje vize
Anxhela (3 muaj më parë)
Pershendetje Doktoresh. Jam mjekuar me metformin per vezore policistike prej 6 musjsh. Cikli mu rregullua. Data ciklit 23 janar me erdhen por ate muaj fillova mjekimin me clomid prej 5 ditesh nga nje kokerr, nga dita e treten deri diten e shtate te ciklit. Kete muaj shkurt akoma Nuk me ka ardh cikli ikisha dt 23 por data 27 bera nje test me doli negativ me nje vize
Anxhela (3 muaj më parë)
Pershendetje Doktoresh. Jam mjekuar me metformin per vezore policistike prej 6 musjsh. Cikli mu rregullua. Data ciklit 23 janar me erdhen por ate muaj fillova mjekimin me clomid prej 5 ditesh nga nje kokerr, nga dita e treten deri diten e shtate te ciklit. Kete muaj shkurt akoma Nuk me ka ardh cikli ikisha dt 23 por data 27 bera nje test me doli negativ me nje vize
mybabyboyR (8 muaj më parë)
pershendetje

/komuniteti