Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Nese nuk ka derdhje te spermes ne vagine a mund te mbetem shtatzene?

Eshte hera e dyte qe kryej marredhenie seksuale por partneri e ka derdhur spermen jashte.Kam dhimbje te lehta ne anen e majte te barkut.Mos jane shenja qe kam mbetur shtatezen?

Nena Maliqi (4 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje,

Shtatzenia ne raste te tilla shkon ne pamundesi.

Gjithe te mirat.

Fatjona berisha (1 muaj më parë)
Kam kry mardhenie seksuale asht hera e par patneri nuk ma ka derdh spremen brenda vagin e deshts me dit a jam shtatzan a jo edhe hera e par se kam ba a rritet gjoksi
Fatjona berisha (1 muaj më parë)
Kam kry mardhenie seksuale asht hera e par patneri nuk ma ka derdh spremen brenda vagin e deshts me dit a jam shtatzan a jo edhe hera e par se kam ba a rritet gjoksi

/komuniteti