Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Lubrifikanti

Pershendetje! Ne gjate mardhenjeve perdorim lubrifikant dhe po tentojm per shtatzani, a ka mundesi qe lubrifikanti demton spermen sepse nuk po kemi sukses ?? Ju flm

Xhemi Hamza (3 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Naka,

Jo nuk e dëmton.

Suksese!

/komuniteti