Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Dhimbje barku
Pershendetje
Deshtw tju pys jam nejaven e 6 te shtatzanis po kam dhimje ne fund te barkut qfar mund te jet
Altina Morina (4 javë më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Tina,

Dhimbjet e barkut kane shkaqe te ndryshme. Nese dhimbja eshte e lidhur me probleme gjinekologjike, duhet te besh nje ekzaminim gjinekologjik si dhe disa analiza dhe ekzaminime te cilat vleresohen dhe rekomandohen hap pas hapi.

Gjithe te mirat.

/komuniteti