Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Ju lutem nje pergjigje

Pershndrtje dr. Kam nje vit e gjus qe tentoj per shtatzani po pa tezultat ne ket muaj isha ne kontroll dhe gjinek.me pershkrujti keto:mitra me miometer izohomigjen Endometri prolierativ 11mm Od nje os nje folikul periovulator nga pershkrumi sa kam shnasa pwr shtazanj: dhe terapia ime kjo; Decort 0.5 1 ne dit Dostinex 1 ne jav Etrofem 2mg 2x1 per 14 nga dita e 10 e ciklit Ju lutem me tregoni rreth kesaj sa kam gjaaa shtazanie doki me thot ne regull po un qe 1 vit e gjys spo kam sukses

Mozaa Mozaa (3 javë më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Sipas te dhenave qe me dergon mendoj se nuk mund te them saktesisht nese mund te mbetesh shtatzene nese nuk ben nje analize spermograme dhe analize dhe kulture te sekrecioneve vaginale.

Nese keto analiza rezultojne brenda normave atehere shtatzenia do te jete e mundur. Sidoqofte te rekomandoj te vazhdosh trajtimin qe te ka rekomanduar mjekja qe te ndjek pasi ajo e njeh me mire gjendjen tende.

Te uroj fat.

 

Mozaa Mozaa (3 javë më parë)
Faleminderit dr . E nderuar

/komuniteti