Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Gjinia e bebit

Pershendetje doktoresh jam ne javen e 13+2 te shtatzanis dhe sot kisha kontrollen me tha qe sipas frakturave duket si vajze por nuk jam e sigurt 100%..pytja ime ne cilen jave sakt mund te dallohet gjinia e bebit

Drenusha Ferati (4 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Drenusha,

Në javët e 20-22 të shtatzënisë mund të dallohet gjinia fetale nëqoftëse pozicioni është i favorshëm. Por, nëse pozicioni nuk është i favorshëm, gjinekologu nuk mund të dallojë gjininë e frytit.

Gjithë të mirat.

/komuniteti