Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Llogaritja e ditës së lindjes për shtatzëni normale

Cikli i fundit menstrual ka qene me 20 Maj 2010, Gjatesia 7 Dite, mund te me tregoni terminin e lindjes?

Vali (10 vite më parë)

 -
Gjinekologja përgjigjet

Vali, sipas datës që më keni shkruar për ciklin e fundit menstrual përpara shtatzënisë, nëse ti bashkëshorti yt nuk keni patur probleme shqetësuese shëndetsore apo të shëndetit riprodhues, do të futesh në muajin e nëntë të shtatzënisë rreth datës 2 shkurt 2011. Do të quhet lindje në kohë deri rreth datës 8 mars 2011. Koha teorike e lindjes së fëmijës tuaj mund të përcaktohet data 26 shkurt 2011.

Uroj që shtatzënia juaj të kalojë pa probleme dhe të lindni një fëmijë të shëndetshëm.

/komuniteti