Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Gjuajtjet e bebit a janë problem për lindjen parakohe?

Pershendetje doktoreshe! une jam ne javen e 27 te shtatzanise dhe u ben rreth disa dite qe bebi vetem me gjuan pa pushim dhe shkelmime te forta, doja te dija a mos eshte rrezik per lindje parakohe? Ju faleminderit per keshillat tuaja.

Daniela (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Daniela.

    Unë besoj se shkelmimet e forta të bebit, nuk janë tregues negativ i zhvillimit normal të tij. Lindja e parakohshme, nuk ka shkak shkelmimet e bebit.

    Uroj që shtatzënia të ecë normalisht.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.