Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Vonesa e periodave

Përshëndetje doktor. Jam një vajzë 18vjeç nga Tr. Kam një shqetësim. Unë kryej marrëdhënie me të dashurin herë pas here. Kemi qene te kujdeshsem. Kanë kaluar 1 javë, por që menstruacionet duhet të më kishin ardhur para 1 jave, por smë kanë ardhur akoma. Jam e shqetësuar. Kam frikë se jam shtatzënë të lutem më këshillo ça duhet të bëjë? Faleminderit për mirëkuptimin!

Klodjana Klodiana (2 vite më parë)

 • Dr. Mr. Sci Memli Morina - obstetër - gjinekolog Gjinekologja përgjigjet
  Dr. Mr. Sci Memli Morina

  Përshëndetje Klodi

  Koha është shumë e përshtatshme për të bërë testin e shtatzënisë ose beta HCG-në. Rezultatet do ti konfirmoj mjeku obstetër gjinekolog.

  Të uroj cdo të mirë.

Shto Koment

 • Klodjana Klodiana (2 vite më parë)
  Përshëndetje doktor serisht! mua sapo me erdhen periodat mas 9 diteve me vonese a me duhet ta bej testin e shtatzenise? Faleminderi

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.