Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Dhimbjet në vaginë

Pershendetje e nderuar kam hy ne javen e 37 te shtatzanise po kam ndonjehere dhimbje ne vagine disi si e sikletshme joo dhimbje te madhe dhe barku ndonjehere me behet i forte kam si dhimbje po jo dhimbje te forta dhe kalojne shpejt a eshte qe trupi pergaditet per lindje a eshte ndonje gje shqetesuse apo cfare eshte ne pyetje? Faleminderit per pergjigjjen.

Lanika Lanika (2 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Shkëndije

    Mendoj se ankesat e tua, kanë të bëjnë me dhimbjet pregaditore për lindje. Nëse dhimbjet bëhen më të forta dhe të rregullta në interval kohore, atëherë drejtohu menjëherë në shtëpinë e lindjes.

    Të uroj lindje të lehtë.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.