Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Llogaritja e datës së lindjes

Pershendetje ! Cikli i fundit menstrual ka qene me 8 janar 2010(gjatesia 7 Dite), mund te me tregoni terminin e lindjes? Flm per mirekuptim!

Arta (10 vite më parë)

 -
Gjinekologja përgjigjet

18-19 tetori, janë teorikisht datat e lindjes sipas datës së menstruacionit të fundit. Futesh në fazën e lindjes (muajin tënd) nga data 24 shtator deri në datën 29 tetor.

Arta, e rëndësishme është që të keni parametra normal të shtatzënisë. Ju këshilloj që të jeni në kontakt të vazhdueshëm me mjekun tuaj.

Uroj të keni lindje normale dhe të lindni një fëmijë të shëndetshëm.

/komuniteti