Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Përdorimi i vaginaletave polygynax në javën e 36+5

Miredita Dr. Mimoza, tani jam ne javen e 36+5, dhe nje gjinekolog me dha me perdor Polygynax per shak te sekreteve, dua ta di a ndikon dicka tek bebi sepse jam pak e hapur, ju lutem te me ktheni pergjigjejn sapo te keni mundesi. Ju pershendes dhe te falenderoj per kohen qe ndani per ne.

Kaltrina Kaltrina (2 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Kaltrina,

    Në tremujorin e parë të shtatzënisë, nuk rekomandohet përdorimi i Polygynax-it. Në muajt e tjerë të shtatzënisë, është i rekomanduar përdorimi i tij. Mirë është që rrugët e lindjes, të jenë të pastra gjatë proçesit të lindjes. Prandaj përdorimi i këtij medikamenti, do e kryente këtë detyrë.

    Uroj të keni një lindje të lehtë dhe bebe të shëndetshme!

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.