Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Mishi i huaj në mitër

Doktori e nxori mamin tim me mish te huaj ne miter, nje te tille me madhesi 18 mm, do doja te dija se sa rrezikon ajo me kete, ne jemi shume te shqetesuar per te, te lutem na thuaj dicka, cila do qofte ajo, mami im eshte 42 vjece.

Ana (3 vite më parë)

 • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
  MD Mimoza Keta

  Përshëndetje.

  Madhësia e nodusit fibromiomatoz prej 18 mm në mitër, është shumë e vogël për t’u konsideruar. Nuk ka vend për shqetësim Ana, nëse mamaja nuk ka shqetësime si hemorragji të shtuar gjatë ciklit menstrual apo cikël menstrual të çrregullt. Pritshmëria duke kryer rikontroll çdo 6-të muaj, për të parë ecurinë e madhësinë së këtij nodusi, është ndjekja e vetme. Nëse madhësia e nodusit rritet, atëherë propozohet trajtimi operator.

  I uroj shërim të shpejtë nënës tënde.

Shto Koment

 • Enxhi (3 vite më parë)
  Pershendetje! Ne nje eko qe beri mami im doktorri e nxorri me mish te huaj ne miter me madhesi 5 cm gjtihashtu kishte edhe disa te tjere me madhesi me te vogla... mund te me thoni se cfare rreziqesh ka kjo dhe ndonje medikament qe mund te sherohet pa bere nderhyrje me ane te operacionit... menstruacionet i ka te rregullta... ajo eshte 45 vjec... nese mundeni mund te na ktheni nje pergjigje... faliminderit!

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.