Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Kam shanse për shtatzëni sërisht?

Dr Morina pershndetje! Dje ne darke pata abort qe nuk e kuptova sa nga me erdhi, hemorragji, dhe jo vajta ne kohe ne spital me shkaktoi humbjen e bebit qe e prisja prej 2 vitesh e ca. Tani jam me ilace dhe per nje jave kam mjekim. Ju lutem me qetesoni me dicka a kam mundesi shtatzanie serisht apo me duhet te pres ende dhe shume vite derisa te mbetem serisht? mjeku me tha per 3 muaj mund te rinis te tentoj pasi isha ende e vogel madje dhe pastrim nuk me bene por me dhane vetem mjekim.

(2 vite më parë)

  • Dr. Mr. Sci Memli Morina - obstetër - gjinekolog Gjinekologja përgjigjet
    Dr. Mr. Sci Memli Morina

    Përshëndetje Eris,

    Më vjen shumë keq për abortin tuaj. Tashmë duhet të pritet tre deri në gjashtë muaj për të menduar për shtatzëninë e rradhës, kohë e cila do të shërbejë për kthimin e aparatit riprodhues në gjëndjen e mëparshme si dhe ti japë mundësi mjekut për të gjetur shkakun e asaj që ka ndodhur.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.