Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Rezultati shqetësues!

Pershendetje dr.Mimoza e nderuar un jam ne javene 36+6 dhe kam ber analizat hematologjike jan kështu: analiza e urines: Leukocite 6.8 pamja e kthejlljet Eritrocite 3.94 ngjyra e vetdhë Hemoglobina 113.0 ph 6.5 Hematokriti 0.36 pesha specifike 1.012 Mcv 91 Mch 28.7 sendimenti i urines Mchc 315 8-10 qel.Epiteliale, 6-7 leukocite.Mjaft bakterie Trombocite 255 Limfocite 25.3 analizat biokimike Monocite 7.9 Neutrofile 66.8 glukoza 4.95 Te lutem nje pergjegjje se nga cilat duhet te shtoj kujdes me shum, dhe sa ipeket bakteriev kam perdor non stop vag betadin antibiotik tableta dhe itamelagin por prap kam sekret.Me fal pak e zgjata po jam shum e shqetsuar.

Egzona Jakupi (1 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Egzona

    Analizat e shkruara, tregojnë për infeksion urinar, ku fusha e urinës del e mbushur me bakterie. Domosdoshmëria e urokulturës dhe e antibiogramës së sekrecioneve vaginale, përcaktojnë shkaktarin dhe orientojnë mjekun për medikamentin më efikas. Analiza e gjakut komplet, rezulton brënda parametrave të normës.

    Të uroj shtatzëni të mbarë.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.