Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Hormonet dhe dalja e qimeve

Pershendetje doktoresh jam nje vajz 24 vjeqare dhe problemi im eshte se kam qime te zeza ne mjekerr dhe pak ne qaf, nuk e di a eshte shkaku i hormoneve apo diqka tjter....a mund te me rekaomandoni ju ndonje medikament apo qka me rekomandoni.! faleminderit shume!!

Erza Bytyqi (1 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Erza

    Të rekomandoj të bësh një konsultë me mjekun endokrinolog. Ai do të rekomandojë të bësh analiza specifike të hormonale. Duke u bazuar në rezultatet e këtyre analizave mjeku specialist, endokrinologu, do rekomandojë trajtimin e nevojshëm.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.