Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Shtatzeni e mundshme

Doktoreshe Mimoza pershendetje.Kam nje pyetje ne lidhje me mundesine e nje shtatezanie. une perdor Femoden per mbrojtje, por kam harruar te pi nje kokerr dhe kane kaluar 12 ore. kokrra qe kam harruar perkon fiks me diten e 14 dhe i bie qe diten e 15 do marr 2 kokrra ne nje dite.diten qe kam harruar te marr kokrren kam kryer marredhenine me tim shoq. a ka rrezik per shtatezani. a duhet te mbrohem ne ditet ne vazhdim.Ju falenderoj

Jonista Cerga (1 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Jonista

    Harresa e marrjes së një kokrre kontraceptivi, ul aftësinë mbrojtëse për shtatzëni të pa dëshiruar. Kjo do të thotë se në ditët në vazhdim, duhet të ruhesh edhe me mënyra të tjera nga shtatzënia e pa dëshiruar.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.