Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Rreth infeksionit

Pershendetje Dokoreshe!


Uroj te jeni mire me shendet. Une sot bera analizen e urines dhe me ka dale ky rezultat albumine me ka dale nje gjurme e lehte, glukoza me ka dale negativ, Epilite povimentoze me kane dale me shumice, rruaza te bardha me kane rezultuar 17-18 per fushe dhe rruaza te kuqe 0-1 per fushe, ndersa ngjyra e urines me del e verdhe. Eshte e nevojshme ne baze te ketij rezutati te behet dhe nje analize sekrecionesh per e pare nese eshte i mundur prania e ndonje infeksioni? Pres sa me shpejt pergjigjen tuaj. Uroj te kaloni nje fundjave e kendshme. Ju faleminderit!

Dona (3 vite më parë)

 • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
  MD Mimoza Keta

  Përshëndetje Dona

  Numri i rritur i rruazave të bardha, tregon mundësinë e pranisë së një infeksioni urinar. Urokultura do vërtetojë diagnozën dhe antibiograma trajtimin.

  Nëse ke shtim të sekrecioneve vaginale, mundet që nga mos marrja e saktë e kampionit të urinës për analizë, të ketë rezultuar ky numër më i lartë i rruazave të bardha. Prandaj të rekomandoj, të bësh analizë dhe kulturë të sekrecioneve vaginale, për të përjashtuar mundësinë e infeksioneve vaginale.

  Të uroj shërim të shpejtë.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.