Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Dhimbjet e gjoksit

Pershendetje doktoreshe, deshta te pyes gjate mesit te ciklit ne kohen e ovulimit kam dhimbje te gjoksit ndonjehere edhe para ciklit, sa eshte normale kjo, apo cfare jane keto simptome si mund te me keshilloni ju lutem?

Besa (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Besa

    Janë normale dhëmbjet e gjoksit në kohën e ovulacionit apo para menstruacioneve, pasi vijnë si rezultat i ndryshimit të nivelit të estrogenëve (hormone që prodhohet nga vezorja), të cilat veprojnë mbi stromën e gjirit. Këtyre ndryshimeve, gjiri i përgjigjet duke u fryrë apo duke patur dhëmbje.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.