Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Sendimenti i eritrociteve i larte

Pershendetje doktoreshe e nderuar une po kam deshire ta kem nje femije por me rruge natyrore ska qene e mundur keshtu qe vendosa te bej ivf mirepo sot bera analizat e gjakut dhe te urines dhe sendimenti i eritrociteve ishe 66 gjithashtu urina sme doli fare mire kam perdor ne kete muaj antibiotik mjaft shume por nuk ish ul fare sendimenti, ju lutem cfare duhet te bej dhe a guxoj me kete gjendje te filloj per ivf? ju faleminderit shume.

Pranvera Veliu (11 muaj më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Pranvera

    Sedimenti i rritur i gjakut, tregon praninë e një infeksioni. Edhe rezultatet e analizës së urinës, tregojnë praninë e një infeksioni urinar. Të rekomandoj që konsultën ta bësh me një mjek nefrolog, i cili jep trajtimin e duhur për trajtimin e infeksionit. Pas shërimit mund të bësh IVF.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.