Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Leja e lindjes

Me kane thene qe leja e lindjes zgjat 12 muaj pas lindjes por muaji i fundit nuk paguhet. Eshte e vertete kjo, apo me mbarimin e muajit te 11 pas lindjes nena duhet te kthehet ne pune? Me sa kam lexuar ne kodin e punes thuhet qe leja zgjat deri ne 330 dite pas lindjes. Nga qendra e punes thone qe zgjat 1 vit pas lindjes. Ju lutem nese keni informacion me ktheni sa me shpejt nje pergjigje.

Genti (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Genti

    Për të marrë informacion mbi këtë problem, drejtohu tek konsultori i gruas pranë qëndrës ku banon.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.