Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Lirimi i gazrave

Pershendetje e nderuar doktoreshe, me fal nese te pengoj po dashta me pyet pse po kam lirim te gazerare prej vagine, a ben te di pse edhe a ka ndonje te keqe? Flm shume per pergjigje, kaloni mire.

Jeta (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Jeta

    Nuk ka asgjë të keqe lirimi i gazrave nga vagina, sidomos gjatë apo pas kontaktit seksual. Ky fenomen ndodh tek shumë gra dhe nuk është pasojë e ndonjë problem shëndetsor. Grave me problem të tilla u kam këshilluar, që të mos shqetësohen dhe lirimin e gazrave nga vagina ta marrin me të qeshur së bashku me bashkëshortët e tyre.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.