Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Bakteriet në urinë

Pershendetje doktoreshe. Jam shtatzene 11 javeshe dhe i kam bere analizat e urines, nuk me kane dale mire, kane dale shume bakterie. Nje mjek gjinekolog me tha te perdori qaj Uvin 3 gota ne dite. Cka me kishit rekomandu ju dhe a eshte dicka rrezik per bebin?

Doonqe (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    P?rsh?ndetje Don?e

    T? rekomandoj, q? t? b?sh urokultur?n p?r t? gjetur shkaktarin dhe antibiogram?n p?r t? orientuar mbi llojin e antibiotikut q? duhet t? p?rdor?sh. Kujdesu q? antibiotikun ta p?rdor?sh pas jav?s s? 12-t? t? shtatz?nis?.

    Gjith? t? mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.