Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Lindja me epidural dhe pasojat e saj

Pershendetje zonja doktoreshe, kam lindur para gati 8 muajsh ne menyre natyrale por me epidural. Me shqeteson fakti se gjate nates kur eshte koha me shi dhe kur rri shume shtrire ne nje ane me dhemb mesi, vetem mesi me dhemb aty ku kam marre epiduralin. Pyetja ime eshte: A ka te bejne keto dhimbje me epiduralin apo mos ka te bej me veshket, sepse keto dhimbje i kam prej se kam lind dhe vetem kur rri shtrire. Gjate dites nuk kam asnje shqetesim. Ju faleminderit per kohen dhe mundin qe ndani per ne.

(3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Lina

    Ankesat që tregon, nuk kanë lidhje me anestezinë epidurale të kryer para tetë muajsh. Dhimbjet e mesit mund të kenë shumë shkaqe, për të cilat duhet të konsultohesh me mjekun e familjes. Ai mund të të drejtoj për një këshillim tek mjeku ortoped, tek mjeku urolog apo të rekomandoj për një vizitë gjinekologjike.

    Uroj që problemin ta zgjidhësh sa më shpejt dhe sa më mirë.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.