Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Dioptria e syve para dhe pas lindjes

Pershendetje Dr. Mimoza. Nese nje grua shtatzene e ka dioptrine e syve +4, a rrezikon qe kjo dioptri te ngritet gjate lindjes normale?!

Bjeshka (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Bjeshka

    Mendoj që përpara lindjes, të bësh konsultim me mjekun okulist për të përcaktuar së bashku me obstetrin, rrugën e lindjes. Mendoj që në rastin tënd, ai do të jetë pro për një lindje vaginale, pasi numri i dioptrive +4 është i vogël.

    Gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.