Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Dhembja e këmbës

Pershendetje doktoreshe, tani jam ne javen e 23 te shtatzenise, qe 5 dite kemba e djathte me dhemb shume kur shkeli ne te me dhemb shume sikur te me leshoj kemba dhe me therr si ne asht te kukit se kembes, ju lutem me ktheni pergjigjie nese keni per kete pyetje.

Shpresaa (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Shpresa

    Me zmadhin e mitrës nga shtatzënia, shtypen nervat që nervojnë anësinë e poshtme. Qëndro sa më shumë shtrirë anash majtas, për të lehtësuar dhimbjen. Mbas lindjes, çdo gjë do të normalizohet.

    Të uroj gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.