Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Ankthi pas abortit

Pershendetje,pata nje abort spoantan prej te cilit po pastrohem vete,rreth javes se 4-rt.Por kam 2 jave me gjendje ankthi.Ka te beje me kete situate,nese po sa zgjat dhe kalon pa mjekim?Po me lodh shume.Flm.

Fb Fb (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje

Nese e kuptova... ke gjakrrjedhje kater jave pas abortit. Kjo nuk konsiderohet normale. Kontakto pa tjeter je mjek gjinekolog, pasi situata mund te zgjidhet me trajtim.

Gjithe te mirat.

/komuniteti