Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

A mundem te ngelem shtatzane?

Persh dr..kam bere nje vizete mjekosore dhe koktori konstatoi qe kam polipous dhe fibrome..ndikojne kete ne mundesin te ngelem shtatzan?

Vasjana Molla (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Vasjana

Diagnozat qe shkruan, jane faktor per mos mbetjen shtatzene si dhe jane mundesi per abort nese shtatzenia fillon.

Pa tjeter duhen te trajtohen.

Nese deshironin me kontakto ne klinike ku punoj per te orjentuar zgjidhjen e problemit.

Gjithë te mirat.

 

/komuniteti