Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Cfarë të bëjë hsg apo ivf?

E nderuara doktoreshë !!! Jam me një vezore (në intervenimin e operacionit),më është hequr edhe kanali dhe tuba . A duhet të qeli kanalin apo të bëjë ivf .Faleminderit për kohën e ndarë .

Lule Maliqi (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Lule

Mundesia per shtatzeni eshte plote edhe kur gruaja ka nje vezore dhe tubin e lire.

Ne te kundrejt, zgjidhja eshte IVF.

Gjithë te mirat.

/komuniteti