Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Dexason

Pershendetje doktoresh.prej ciles jave preferohet te merret dexason amp.nese parashihet lindja para kohe

Mire Mire (2 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Amire

Kur mjeku dyshon per lindje parakohe, dexason rekomandohet te merret rreth javes se 32-te te shtatzenise.

Të uroj shtatzeni te mbare.

 

/komuniteti