Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Mitra e ngushtuar gjate shtatzanise

Jam 24 vjeqare jam shtatzane java e 17 femija i 2 ne shtatzanin e par skam pas asnje komplikim po tash kam ni miter komplet te ngushtuar beba menzi po shihet krejt copa copa edhe osht me e vogel se sa kohen qe e ka jam duke u trajtu me terapi per kete problem qe ne javen e 7 por kot pa sukses cilat mund te jen problemet e mia deri ne lindje me kete miter qe kam

Blerina Shala (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Blerina

Vetem mjeku qe te ka kontrolluar dhe njeh situatën e ecurise se shtatzenise si dhe problemin , mund te te jape mendime mbi vazhdimësinë e saj.

Zbato cdo keshille te tij.

Të uroj shtatzeni te mbare.

/komuniteti