Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Lyerja dhe prerja e flokut gjatë shtatzënisë

Pershendetje doktoreshe! Doja tju pyesja: une sapo kam hyre ne javen e 18, a ka ndonje problem te lyej floket me boje por pa amoniak dhe ti pres? Kam frike se mos ndoshta ndikon tek bebi. Faleminderit.

Elsa Hoxha (3 vite më parë)

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.