Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Koka fundus

Doktoresh ndoshta kom shkrujt edhe mamheret po pytje sem ka dal ne portal isha ne kontroll java e 32 mjeku ne letra me shenoj Koka fundus a osht koka lart a po .nese eshte lart a ka gjasa te kthehet me kok posht

Iptidazymi Pllana (1 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje

Koka fundja do te thote pozicioni i bebit podalike/ne kembe. Pas javes se 32-te pozicioni i bebit mund te ndryshoj nese ka hapsiren e mjaftueshme ne miter. Edhe po nuk ndryshoj, zbato keshillat e mjekeve per menyren e lindjes.

Të uroj shtatzeni te mbare.

/komuniteti