Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Dhimbje ne vagine gjate ciklit menstrual

Doktoresh gjat ciklit kom dhimt kogja te medha ne vagin saqe menxi eci pse ndodh kjo a duhet te shqetsohem ose qka muj me perdor

Malsor Melisa Masar (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje

Dhimbjet gjate ciklit menstrual kane shkaqe te ndryshme, gje qe vleresohet nga mjeku gjinekolog pas vizites gjinekologjike, analizave dhe ekzaminimeve te ndryshme.

Sipas rezultateve , mjeku jep trajtimin medikamentoz.

Gjithë te mirat.

 

/komuniteti