Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Hemoragjia pas lindjes

Kam tri jave qe kam lindur me lindje natyrale dhe pas 10 ditesh nuk kisha me hemorragji. Por pas 2 ditesh kisha prape por pak. Kjo gje me perseritet cdo 2 dite deri sot. A eshte normale nje gje e tille?

Aurora (3 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Aurora

    Lehonia, është një periudhë prej 40-45 ditësh pas lindjes. Hemorragjitë e lehta janë të pranishme derisa organet gjenitale të rimatin funksionet e tyre të para lindjes. Pra, gjatë kësaj periudhe asgjë nuk është për tu shqetësuar. Kujdes kushtoji, higjenës personale.

    Të uroj gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.