Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Natalvit

Doktoreshe a jane njejt tabletat natalvit me pregmama jam 21 javeshe ?

Fitore U (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Fitore

Te dy emrat e preparateve qe shkruan jane multivitamina. Ato kane ndryshime midis tyre, por ti duhet te perdoresh ato qe rekomandon mjeku, me mendimin se ai i zgjedh sipas nevojës se organizmit te nenes per vitamina dhe kripëra minerale.

Te uroj shtatzeni te mbare.

/komuniteti