Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Bakterie me shumice

Prsh dr.Keta Kam bere disa analiza per myk te sekrecioneve vaginale dhe me kane dal ne rregull pervec "bakter me shumice" dhe shkalla e pastertise "i-ii" Ju lutem cfare mjekimi me keshilloni. Faleminderit

Ana Dren (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Ana

Te rekomandoj te besh kulture te sekrecioneve vaginale per te gjetur shkaktarin dhe trajtimin efikas.

Me kontakto ne kliniken ku punoj per t'i dhene zgjidhje problemin qe ankon.

Gjithe te mirat.

/komuniteti