Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Streptokokub

doktoreshe e kam derguar strishon vaginale per streptokokB por ne laborator nuk e kam specifikuar se per po me duhet diagnostikim veq per streptokok analiza doli mire thote nuk ka bakterie patogjene a do te thote se nuk ka shance per prezence te streptokokut b jam 37 javeshe

Blerina Lina (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Blerina

Nese nga kultura pergjigja rezulton pa shtame patogjene, tregon qe infeksioni i shkaktuar nga streptokoku nuk eshte i pranishem.

Nese deshiron te perseritet analizat dhe vleresuar gjendjen, me kontakto ne kliniken ku punoj.

Gjithë te mirat.

/komuniteti