Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Depilimi ne shtatezani

Pershendetje dr.Shpresoj te jeni mire Desha te ju pyes rreth depilimit ne shtatezani me dyll te nxehte ne vendet intime,a eshte e rrezikshme per bebin,a ka ndonje efekt negativ? Tani jam ne javen e 19 :) Faleminderit qe gjeni kohe te na ktheni pergjigje

Verona Hoti (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Verona

Depilimi gjate shtatzenise , nuk eshte nje akt qe sjell probleme per ecurine e shtatzenise ne pergjithesi. Por këshillohet qe metodat qe nuk duhen perdoren gjete shtatzenise jane ato qe quhen metoda te dhunshme, si me ngjitës, dyll te ngrohte apo te ftohte etj. Ndaj te rekomandoj qe gjate kesaj periudhe te perdoresh brisk ose makina per kete qellimi.

Te uroj shtatzeni te mbare.

/komuniteti