Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Cikli mas lindjes

përshendetje dr. Kam lind 17 dit tash po kom mestracione si tkafta non stop edhe me ni er shum tkeqe qka do te thot kjo qka muj me perdor edhe pse hala smu ka mshel varra kom linndje normale pejt ja kan nis mem ra theksoj qe mestracione te kuqe kam rrall edhe pak ?

Mami I Nilës (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje

Persa shkruan nuk eshte normale. Te rekomandoj qe te kontaktosh mjekun qe te ka asistuar ne procesin e lindjes per te vleresuar rruget e lindjes . Me trajtim cdo gje do behet normale.

Gjithe te mirat.

/komuniteti