Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Dhimbje ne fund te barkut

Pershendetje , kam 4 muaj qe tentoj per shtatzani, kam bere kontroll te mjeku mire me ka than! Po qe 4 dit kam dhimbje ne fund barkit , ju lutem pergjigje

Drenusha Krasniqi (12 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Drenusha

Dhimbjet ne fund te barkut mund te vijne per shume arsye. Për te perjashtuar problemet gjinekologjike bej nje analize dhe kulture te sekrecioneve vaginale si dhe urines.

Bej edhe nje vleresim te shendetit tend riprodhues , mjeku gjinekolog do te bej analiza dhe ekzaminime per te perjashtuar cdo shkak qe pengon shtatzeni. Ndryshe ai do te jape trajtim. Bashkeshorti te bej spermogramen., rezultatin t'ja tregoje mjekut.

Gjithë te mirat.

/komuniteti