Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Tentimi per shtatzeni

Kam tentuar per shtatzani mbreme per here te pare dhe pas 10 min mu trubullu barku e me erdh me vjell a dmth qe ka ndikuar menjehere?

Jeta Asllani (11 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Përshëndetje Lena

Shenjat qe tregon, nuk jane shenja qe tregojne se shtatzenia ka filluar. Për te vleresuar nese shtatzenia ka filluar apo jo, bej nje beta hCG qe eshte analize gjaku ne javen e pare pas dites se pritshme te ciklit menstrual.

Përsa i përket ndjenjes se te vjelltit, nese nuk je qetesues bej nje vizite tek mjeku i pergjithshem.

Gjithë te mirat.

/komuniteti