Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Marredhenjet seksuale

Jam 19vjeqare e fejuar , gjat mardhenjes nuk ndjej asnje knaqsi qe nga hera e pare , cili esht problemi perafersisht nga ana ime , I fejuari e ka knaqsin ne nivel nga ana ime zero ?

Medina H (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Medina

Nga sa shpjegon mundet te jete edhe nje problem gjinekologjik. Nje vleresim nga mjeku gjinekolog mund te jete i nevojshem. Nese e shikon te arsyeshme me kontakto ne kliniken ku punoj me shprese per nje zgjidhje.

Gjithe te mirat.

Medina H (10 muaj më parë)
A ka mundsi per me shum informata rreth klinikes ku punon ,numer mobil per termin shkaku qe jetoj jasht ks edhe faleminderit per pergjigjen .

/komuniteti