Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Mikrokistet & dikirogen

Pershendetje! Para disa muajsh bera nje eko per shkak te crregullimeve menstruale prej 1 viti(cikel 40-50ditor,si dhe shfaqjes se pucrave) dhe rezultoi njera vezore mikrokistike.Jam mjekuar me Dikirogen,tani mbarova kutine e 2,por qimet jane shtuar akoma me shume.Cfare me sugjeroni? Faleminderit

Bora Bardhi (9 muaj më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Bora,

Ju këshilloj të lajmëroheni tek mjeku juaj për të rivlerësuar gjendjen tuaj!

/komuniteti