Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Mit apo e vertete?

Me falni jam shtazan javen e 14 dhe beba asht ni jav ma e madhe. Kam degju qe kur beba rrit ma shum se duhet zakonisht gjinia asht vajz? A mund tjet e vertet? Faleminderit

Hars Ks (11 muaj më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Hars,

Konstatim totalisht i pabazë dhe i pasaktë.

/komuniteti