Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Kontraceptivet emergjent

Pershendetje kam perdor kontraceptiv emergjent Nowill mbas 12orë mbas mardhenies kam pas gjakderdhje mbas dites se 5, me 8.02 kam pas kohen e ciklit por sme jan lajmru a mundem te jem shtatzen apo eshte qregullim per shkak kontraceptivit. ju lus per pergjigje ?

Egxona Ramadani (11 muaj më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Egzona,

Meqenëse paskeni përdorur kontraceptivin emergjent brenda afatit të duhur, nuk ishte dashur të ndodhte shtatzënia. Më tepër mund të bëhet fjalë për çrregullim, sidoqoftëpër siguri mund të bëni një test shtatzënie.

Ana E (11 muaj më parë)
egzona eshte qrregullim edhe un njeher kur e kom marr mka ndodh keshtu. mos ubbrengos

/komuniteti