Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Mitra e vogel

Pershendetje doktor kam vezore te vogla nga te dyja anet , si dhe mitren e vogel 10mm e holle 3 mm a mund te shpresoj per shtatzani ne te ardhmen e afert?

Blerta Edona (11 muaj më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Blerta,

Sigurisht se keni gabuar në përshkrjmin e dimensioneve të mitrës. Për t'iu dhënë përgjegjie rreth gjendjes tuaj duhet tu bëjë një vizitë.

Për termin mund të lajmëroheni në 043/500-805.

/komuniteti