Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Çrregullime me menstruacionet

Pershendetje kisha pas deshire me me ndihmu jam 20 vjecare, jam e martuar dhe kam crregullime ne menstruacione me vonohen kam bere test por me ka dale negativ, jetoj ne Zvicer tash se fundi kam dhimbje ne majet e gjinjeve, ju lutem te me ndihmosh te pershendes shume Liridona.

Liridona Limani (2 vite më parë)

  • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
    MD Mimoza Keta

    Përshëndetje Liridona

    Çrregullimet e ciklit menstrual kanë në përgjithësi shkak hormonal. Drejtohu për vizitë dhe për ekzaminime të tjera specifikem, te mjeku gjinekolog. Ai do të gjejë shkakun dhe do ta trajtojë atë. Vetëm pasi të jetë rregulluar cikli menstrual, mund të kërkosh një shtatzëni.

    Të uroj gjithë të mirat.

Shto Koment

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.